donderdag, februari 21, 2008

Maan-Zon-Aarde op één lijn

Gisterenavond vertelde onze immer charmante weervrouw Sabine De Boosere dat de maan, de zon en de aarde op één lijn kwamen te staan. Rond 2.53 ging de eerste verandering in en rond 4.03 zou ze een feit zijn. Zo lang kon ik niet wakker blijven. Vandaag zie ik mijn geliefde moeder en zus (één van mijn twee zussen)

Mijn buurman heeft kortsluiting. Hij kwam aan de deur kloppen, vragen of hij even naar de huisbazin mag bellen. Wat denkt die wel (lees ADHD-files blogspot) na alles wat hij me heeft gelapt de laatste dagen, onder andere mij in coma willen slaan?

De huisbazin mag sowieso niet gecontacteerd worden na 18 u. Het is 21.30 en als zij ziet dat hij met mijn telefoon belt, gaat zij dit enigzins vreemd vinden. Zij raadt ons aan afstand te houden van elkaar en ik wil niets liever! Wat heb ik aan een 21-jarig seksueel geobsedeerd ventje, dat niets anders doet dan feesten, bollen pakken (een paar weken geleden 24 in een week), snuiven.

Weg daarmee, met zo een allesvreters. Ik heb vroeger ook wel eens wild gedaan, maar niet zoals die snotneus bezig is.

Anyway, ik wil niets meer met hem te maken hebben. Jammer dat die wanden van gyproc zijn, als hij wil kan hij er zo door slaan. Er is gewoon teveel gebeurd, he crossed the line. Na vorige week op mijn bed gemasturbeerd te hebben (ik was in de badkamer en vermoedde niets, enkel toen ik eruit kwam en hij rechtstond om een papiertje te gaan halen om de gedane daad droog te stellen en neen, gelukkig heb ik zijn lul niet gezien. Helaas heb ik die ooit wèl gezien, omdat buurman niet alleen pervers maar ook exhibitionistisch is. Gillend ben ik weggelopen.

Vorige week had hij een paar "vrienden" opgesloten. Ik was er niet. Een vriend van me belde bij hen aan de deur omdat hij geen gehoor kreeg en mijn parlofoon ook kapot is (das dus de reden) De vriendjes lieten hem binnen en vroegen of ze via de dakgoot (langs mijn app dus)konden ontsnappen. Ze zaten al 24 u zonder eten en sigaretten en de buurman antwoordde niet op hun berichtjes. Hij zat op zijn goede wei en dan hoefde hij geen geblèr. De vriend van me heeft de deur opengestampt om hen te bevrijden

En wie mocht het ontgelden de volgende dag? Een razende hengst stond aan mijn deur, verwoestte mijn boekenrek, stampte mijn parlofoon uit elkaar, duwde mij op het bed, en met zijn wijsvinger in mijn rechteroog. Hij brulde dat hij mij in coma ging slagen. Ik keek angstig naar boven en vroeg me af waarom die vriendjes niet kwamen helpen; ze stonden klaar, zo bleek achteraf, wat ben ik daar vet mee seg, als ik in coma lig.

Ik wil geen contact meer met die klootzak

Maandag begin hij een tweede fout: hij zat voor het huis van mijn geliefde, ex-geliefde Alexander. Ik was op weg naar de cinema (PS: I love You)Wat doet die asshole daar met zijn vriendjes. Hij is een joint aan het rollen, in het midden van de wilde zee. "Hey, Kristiane" Wat denkt die oetlul? Dat ik echt ga stoppen om met hem te praten daar? Die gast is compleet getikt en kent echt geen grenzen. Het is echt gedaan met die zieke gedwongen vriendschap. Die gast is hier bijna twee jaar geleden komen wonen om mij te stalken, om mij te kloten. Ik weet dat dit een beetje vreemd komt, maar het is gewoon zo. Het is een veel te lang verhaal nu. Later.


Afgelopen nacht droomde ik van Sylvia en Hugo, die net uit elkaar zijn. Ze waren bij mij, in een grote ruimte, antiek getint. We zaten met zijn drietjes voor een pc. Natasja probeerde met me te praten. Ondertussen daalden er kleine katjes (tekeningetjes van boven naar beneden van mijn scherm. Ineens werden ze echt en was ik, buiten mijn sweet Figaro, omringd door zes andere katten, allemaal pikzwart, allemaal hengelend naar mijn aandacht. Ik zocht die van mij en wou er één buitenzetten langs het raam. Het was een heel hoog antiek raam. Langs de bovenkant kwam hij terug naar binnen.

Nieuwsgierig als ik ben, begrijp ik graag de betekenis van mijn dromen. Blijkt dat het te maken heeft met geluk. Aha, zijn mijn zeven vette jaren eindelijk in aantocht? It is about time. Nog eerst alle shit oplossen van mijn vorig leven en dan beginnen aan een welvarend bestaan, het zou mooi zijn.

Daarnet de wondermooie film "Finding Neverland" gezien met ontroerende vertolking van Kate Winslet en Johnny Depp. Zakdoeken bovenhalen in deze prent die verhaalt hoe het verhaal van Peter Pan is ontsproten aan het brein van Barrie. Vandaag las ik in Metro dat Johnny Depp anderhalf miljoen euro heeft geschonken aan het ziekenhuis dat zijn dochter Lily-Rose heeft gered van de e-coli. Dat is de bacterie waarvan de lieve feeën Sien en Maria mij hebben gered. Zou Johnny mij ook willen redden? Ik heb al genoeg met 20.000 euro. Dan word ik een succesvolle zakenvrouw en kan ik mijn persoonlijk liefdesverlies goedmaken met een mooie loopbaan. Justine Henin, sportvrouw van de wereld kon dit, ik zou het ook kunnen, met een micro-krediet, zo noem ik het,ja want in dit land is 20.000 euro zeker een micro-krediet. Ik wil nog niet naar Nimmerland. Mijn leven is nog maar net opnieuw begonnen en iedereen die mij wil tegenwerken, moet weg, weg uit mijn leven.